8 Eylül 2010 Çarşamba

U2

Son 10 gündür U2 ile yatıp Bono yani Paul David Hewson ile kalkıyoruz. Müzik sevmeme biraz da bilmeme rağmen U2'ye ait hiç bir parça bilmediğimi hayretle farkettim. Muhakkak ki dünyaca fevkalade çok hayranı olan tekniği çok yüksek ve yaratıcı sahne efektleri tasarlayan bir grup. Ayrıca Bono'nun yardım faaliyetleri de takdire şayan. Ancak bence hiç bir zaman klasikleşmiş bir topluluk olamayacaklar. Yani 30-40 sene sonra bir Blood Sweat & Tears, bir Chigago, bir Beatles, bir Pink Floyd gibi sadece müzikleriyle hatırlanmayacaklar. Bu arada senelerce haklı veya haksız Türkiye karşıtı demeçler veren, ve burada konser vermeyi reddeden Bono'yu geleneksel abartıcılığımızla 2 bakan eşliğinde eşliğinde köprü kapatıp yürütmeler, Başbakan ile görüştürmeler doğrusu hiç hoşuma gitmedi. İçimde kalmasın dedim!

3 yorum:

  1. Aşkolsun sana !!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  2. hahhaa
    U2 konseri şahaneydi, işin hoş tarafı görevli olduğumuzdan, bir şarkı sırasında tanya ile sahnedeydik, bir ara anlatalım

    YanıtlaSil
  3. Evet evet anlatalım, bizim populist yaklaşımımıza ve evet hayır kampanyasına fena malzeme oldu U2, ama hükümet düzeyinde görüşme yaptığından, bizdeki hükümette bu olduğundan Bono ne yapsın?

    Yoksa benimde hiç hoşuma gitmedi Türk gençliğinin RTE'nin kızı tarafından temsil edilmesine, iki lafı bir araya getiremeuen bir başbakan tarafından temsil edilmeye..çoğrafya ve insanımız bu..deyip geçiyorum.

    YanıtlaSil