10 Temmuz 2010 Cumartesi

Maçı seyrettim, yorumlara cevap yazdım ama hala uyku yok.

Bahsetmedim ama tandon sıkıntım geçti ve geçen P.tesinden beri tenis oynayabiliyorum. dolayısıyla keyfim yerinde. Ancak, dünya kupası bittiği ve ben gece çıkmalarını sevmediğim için basketbol dünya şampiyonası başlayıncaya kadarki gece programım şu; klasik komedi filmleri.
Önce Peter Sellers ile başlayacağım. Party, A shot in the dark, Pink panther serisi ve tam komedi olmasada en önemli filmi; Chauncy Gardiner. Daha sonra, isterseniz biraz köylü işi deyin ama yatişmemde amerikan köylü öğretmenlerin rolü var, Burt Reynolds ve Smokey and the Bandid serisi.

Bu arada aklıma gelmişken, Yahudilerin Padişah Abdülhamit döneminde Filistin karşılığı Osmanlıya borçlarını ödemeyi teklif ettiğini ve bu konuda Barzani ailesinin Ermenilerle birlikte karşı hareket ettiğini biliyormuydunuz?
Ne alaka değil mi.

3 yorum:

  1. yazının sonuna politika sıkıştırmışsın yine...

    YanıtlaSil
  2. Bu arada neydi o isim(peter sellers'ın filminde) Gungadin miydi? Doğru yazdım mı bilmiyorum ama bir anda aklıma geldi..Katılacağım şimdiiiii....Hani bir türlü yatıp kalkıp ölmeyen adammm..Hahahaaaa

    YanıtlaSil
  3. hahhhaa hayatımın filmi the party ve de Kluzo'ların şahı shot in the dark muhteşem Peter Sellers ve çılgın Herbert Lom
    Politika şahane aslında bu yazdıkalrın başlı başına önemli bir konu abi.

    YanıtlaSil