21 Temmuz 2010 Çarşamba

Sevgili Ertuğrul Özkök beni mahcubetti. Bugünkü yazısı çok güzel. Bugün okuduğum kadarıyla, ordumuzu o hale getirdikki, şehitler konusunda resmi açıklamayı, bir hata olmasın endişesiyle medyadan saatler sonra yapıyor.
Ben çok üzülüyorum, ordumuzu yıpratmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bunda komuta kademesinin basiretsizliği yokmu, var. Ama deniyorki, dünyadada hiç bir Genel Kurmay Başkanı bu kadar konuşmuyor.(keşke konuşmasa) ama dünyada hangi ülkede medyada silahlı kuvvetler bu kadar konuşuluyorki.
Yeter bu sonu gelmeyecek sıkıntılardan. Akşam üzeri Tanya aradı, Aliş uyurken baktık size çok benziyor dedi ve resmini gönderdi. benzetme kabiliyetim olmadığı için anlayamadım ama Fulya zaten son gördüğünde söylemişti.
Yani, zeyno, Aliş zevkleri varken, ve bu yaşta hala yarım yamalak yaşamayı becerebiliyorsam s......m bu dünyayı.

4 yorum:

  1. gerçekten e benziyor abi yahu

    YanıtlaSil
  2. Ben düne kadar Aliş'in sana benzediğini söylüyordum,ama dün Alisinan'a bakarken bir anda tıpatıp Alisinan'a benzediğini fark ettim..Ha ha haaaaa....

    YanıtlaSil
  3. Bu arada sevgili kibar eşim...Ağzına biber sürerim haaa!!!!Bu en sondaki sansürlü yazdığın kelime hiç hoş değil,ayıp ayıp !!!Çok kızardın ama aramıza hoş geldin!!!Küfür bazen acayip rahatlık deği mi? oh be filan oluyorsun..Haaaaahaaahaaa Senin de ağzını bozdular ya !!!! ne diyeyim...

    YanıtlaSil