17 Temmuz 2010 Cumartesi

Son 5 gündür, hayat yine pek monoton geçiyor. Bu defa alt baldırımda tıbbi ismini bir türlü ezberleyemediğim bir adale kılıfını yırtmışım. Bu defa 15-20 gün istirahat diyorlar. Hal böyle olunca hayat kulüpte hasetle tenis seyretmek ve yarım asırlık arkadaşım Tayfur ile laflayarak geçiyor. O bile eksik! İkimizede içki kısıtlanınca, şöyle iki üç kadehden de mahrum olduk. Önümüzde iki fincan çay ve kuru pasta ile ileri yaşlı hanımlara benziyoruz.
Kardeşim de yazdığı kadarıyla ,biraz halsiz. Ama radyo tvdeki konuşmalar sinirini ayağa kaldırmış. Sonuna kadar haklıdır. Eğer birinci sınıf vurdumduymaz değilseniz tersi mümkün değil.
Ben şöyle çareler öneriyorum;
  Sabah gazete başlıklarında hayati önemde birşey yoksa derhal spor ve magazin sayfalarına geçin. Osayfalardaki absurdlük ve komedi sizin belirli süre düşünmenizi sağlayacak vedüşündükçe güleceksiniz.
  Televizyonda zinhar haberler, açık oturum veya siyasi ropörtaj izlemeyeceksiniz. Zaten çok önemli bir şey olursa alt yazı geçiyorlar. Bunun yerine National Geographic veya History Channel vs. gibi kanallar izleyebilirsiniz.
  Ama eğlenmek istiyorsanız, ve Digitürkünüz varsa şu dizileri tavsiye ederim;
              According to Jim
              Everybody loves Raymond
              Arliss
              The king of Queens
              30 Rock 74
 Bu diziler size gerçekten iyi vakit geçirtecektir
Eğer çok eğlendiniz, biraz karamsar düşünmek istiyorsanız, adını hatırlamadığım, Nazilerin savaşı kazanmış olması fantazisi üzerine kurulu bir film var izleyin ve düşünün.            

            

2 yorum:

  1. dizi listesi şahane
    bir de FRASIER yayınlanıyor olsaydı deme gitsin
    Fakat Tayfur Abi ile seni çay ve kuru pasta eşliğinde göremek kaçırılmayacak manzara hahhhaa
    geçmiş olsun bu arada aman sakatlık baldırda olsun geçer...

    YanıtlaSil
  2. Tayfur,sen,çay ve kurupastaaaaa...Aylardır bunu gözümde canlandırmaya çalışıyorum ama nafileeee....Görmem lazım,ancak o zaman inanırım..

    YanıtlaSil